Cele 3 povesti

Tell Me More is spreading the laughter this summer.
loading...

La poarta Raiului ajung 3 oameni. Sfantul Petru le spune ca va intra in Rai cel care va spune cea mai interesanta istorie despre cum a murit. Primul incepe:
– Imi dadusem seama ca nevasta ma insela. Intr-o zi am venit mai devreme acasa ca sa o surprind. Sparg usa si o gasesc goala. Caut in toata casa si zaresc un tip atarnand de o fereastra si, fara sa ma mai gandesc, il lovesc cu o bata de basebal, tipul cade dar se prinde 2 etaje mai jos de o alta fereastra. Iau frigiderul, intr-un atac de furie, si-l arunc pe fereastra ca sa-l termin. Haina mi se prinde in usa frigiderului si cad odata cu el cu tot si mor. Dar macar ma consolez ca a murit si el.
Al doilea:
– Eram spalator de ferestre, si cum lucram le etajul 20, cad de pe platforma, dar prin miracol ma prind 5 etaje mai jos de o fereastra. Din senin apare un descreierat cu o bata de basebal care ma pocneste pana cad. Prin alt miracol ma prind de o fereastra mai jos. Fericit incerc sa intru in camera, dar acelasi descreierat imi arunca un frigider in cap. Cad si mor.
Al treilea:
– Stiti, eu eram gol intr-un frigider…

loading...

Share This:

Be the first to comment on "Cele 3 povesti"

Leave a comment